BACK IN L.A.

Toisesta kodista lähdin ja toiseen palasin. Saavuimme Timin kanssa Losiin päivällä molemmat ihan maansa myyneenä. Vaikka upgreidasimme itsemme ennen 11,5h lentoa ja nukuimme hyvin, niin kyllä se matkustaminen silti syö ihmistä. Tim ei ollut yhtä väsynyt kuin minä joka nukuin lähes koko lennon. Olin kotiin tullessa vielä niin poikki, että jäin sohvalle nukkumaan ja siihen vierähti koko päivä kunnes illalla kello 10 kaveri tuli moikkaamaan. Nyt kello on tosiaan 3:30 yöllä eikä unesta ole tietoakaan. Jetlag… No onneksi on vielä aikaa palautua Losin aikaan ennenkuin elokuussa opinnot alkavat.

Tim on vielä lomalla tiistaihin asti ja sitä ennen suunnitteilla olisi rannalla käymistä (40+ astetta Losissa jihuu!), Disneylandissa vierailu ja house huntingia. Olen käynyt Losin Disneylandissa viimeksi neljä vuotta sitten ja niin olen pyytänyt Timiä viemään minut sinne ja nyt hän kertoi, että viikonloppuna suuntaamme Disneyn taikaan. Jes! Disneyland on paikkana todella suosittu ei pelkästään lapsiperheiden vaan myös pariskuntien ja vanhempien ihmisten keskuudessa. Jollei esteitä tule niin sunnuntaina käymme ainakin muutamassa eri näytössä uutta kotia varten. Sen päivän ajattelin postata vlogina!😊 Tavoitteena on muuttaa syyskuun alussa joten peukut pystyyn, että kiva koti löytyisi pian!

Olen ollut todella ristiriitaisissa tunteissa koko päivän tai parikin kun piti jättää Suomi ja rakkaat. Nyt kun olen takaisin Losissa niin se matkustelun aiheuttama stressi ja Suomikoti-ikävä on jo laantunut. Jotenkin ihmeellistä miten nyt lähteminen otti kovemmille kuin esim viime jouluna… Noh, ensi jouluksi tulemme taas Suomeen ja kyllähän aika nopeasti kuluu😊

Nyt yritän saada unta, jotta jaksan vielä asuntonäytöissä ja Disneylandissa pomppia. Hyvää yötä! Tai huomenta…

PS. Kuvat ovat vanhoja kevään arkiston helmiä. En kuitenkaan näin raikkaana saapunut pitkän lennon jälkeen kotiin!😜


I left home and arrived to another. Tim and I made it to LAX on Thursday noon after a flight that felt like it would never end. Even though we upgraded our seats and slept most of the flight, we were dead tired. 11.5 hours is a really long time to be in a plane. I was so tired when we got home that I slept the whole day on the couch ha! I didn’t wake up until 10 pm when our good friend came to visit. Now its 3:30 am and I’m loaded with energy! Jetlag… Well, luckily I still have time to catch up with the LA time before my studies start again in August.

Tim’s summer break ends next Tuesday so we’ve planned to enjoy the few days and do fun stuff like going to Disneyland. The last time I went there was four years ago. I’ve asked Tim so many times to take me there and now he surprised me by saying that we’ll go this weekend. Wonder what I did right… 😉 We have other things on our agenda like going to the beach and do some house hunting on Sunday! Now we’re seriously planning to move and hopefully it’ll happen during early September. So guys keep your thumbs up for us!

I’ve been really overwhelmed and conflicted over the past few days. I was so sad to leave Finland and my loved ones but then again happy to come home to LA. Now that I’m home, all the stress from traveling has vanished and I can relax. I miss my family and friends but I’ll see them again next Christmas <3

Now I’ll try to get some sleep! Good night everyone!

Share:
Share

Leave a Reply