FINISHED!

Kuinka ihanaa olikaan herätä tänään tietäen ettei tarvitsisi miettiä opintoja ollenkaan seuraavien muutamien viikkojen aikana. Kyllä, minulla alkoi loma!! Eilen oli aika rankka päivä kun heräsin puoli viideltä lukemaan kurssimateriaalia vielä kerran ja ensimmäinen tentti alkoi jo seitsemältä. Onneksi sain nukuttua hyvät yöunet jaksaakseni tsempata koko päivän ja kaksi muutakin tenttiä.

Perjantai aamuna herätessäni mietin kahdesti josko olisin vaan voinut jäädä pehmeiden ja lämpimien vällyjen alle koisimaan, mutta pakkohan se oli nousta. Tiesin, että päivä tulisi olemaan stressaava koska minulla oli kolme super tärkeää tenttiä edessä eikä stressaaminen niistä yhtään napannut. Nyt tuntuu ihan kummalliselta kun tentit ovat ohi eikä oikeasti ole mitään hommia tehtävänä ennen ensi vuotta. Ehkä se ei vieläkään ole uponnut päähäni, että syksyn kurssit ovat nyt o-h-i ! Tietysti menen kampukselle tutkimukseni takia, mutta se on sitten oma juttunsa.

Viime keväänä kun olin kevätlomalla niin tulin ihan hirveän kipeäksi yhtäkkiä. Päivä sen jälkeen kun loma oli alkanut iski kamala flunssa. Olin niin yllättynyt, koska en ole ikinä kipeä. Ja ikinä sanomalla tarkoitan ehkä kerran vuodessa on nuhainen nenä pari päivää ja siinä se. Viime keväänä kuitenkin olin maani myynyt ja makasin sohvalla melkeinpä koko loman. Niin kummallista. Tim päätteli että kehoni oli ollut koko lukukauden niin kovalla taistelu-moodilla, että kun sain muutaman stressivapaan päivän niin keho vastasi siihen lakkamalla toimimasta. Vähän niinkuin maraton-juoksijat lyyhistyvät maahan maaliviivan ylittämisen jälkeen kun keho on tehnyt tehtävänsä ja vihdoin on aikaa rentoutua. Ok, vertasin just itseäni maraton juoksijaan… Kaikki minut tuntevat tietää, että olen kaikkea muuta kuin juoksija heh…

Voi juku kun tuntuu hyvältä olla lomalla. Pikkuhiljaa alan ymmärtämään, ettei sitä oikeasti tarvitse tehdä mitään muuta kun rentoutua. Kalenteri ammottaa tyhjänä ja iPhonen herätykset on kaikki poistettu, JES! Toivotaan, että tällä kertaa viime kevään stressin purkaus flunssa ei iskisi! Matkustamme Timin kanssa Suomeen alle kahden viikon päästä (jee!) joten en todellakaan halua olla kipeenä siihen aikaan! Nyt lähdemme tästä Old Town Pasadenaan joka on yksi meidän lempipaikoista mennä kävelemään ja viettämään aikaa. Illalla varmaan katsomme leffan kotona ja voisin leipoa maailman parhaimman mutakakun leffan kylkeen, nam! Anyway, rentouttava ja kiva ilta tiedossa meillä. Ihanaa sunnuntai-aamua teille kaikille! <3

Vacation time YAY !

Oh my goodness, how good it feels to wake up knowing you don’t have to do anything! Yes, I’m officially on winter break from school!! Yesterday was tough because I woke up around 4.30am to study a little before my 7am final. Luckily, I got enough sleep to push me through all three finals that I had on that day.

Friday morning when I woke up in my warm and soft bed, I didn’t want to get up. I knew the day would be really stressful because I had very important finals back-to-back. Yesterday evening after I was done with my finals, I was so surprised by my feelings. I didn’t feel good at all! It felt so weird to not have any school project, or essay, or lab report due. I think I still haven’t fully comprehended that my classes are o-v-e-r. Naturally I will go back to the campus soon for my research project, but that’s so different from taking classes.

Last year during my spring break, I got sick the day after my vacation had started. What a bummer! I was really surprised because I never get sick. And by never, I mean maybe once a year my nose is a little itchy and red for 2 days and that’s it. However, last spring break I got so sick that I was really low on energy and I was basically in bed the whole time. Tim figured that my body had been in such a stressed out, high alert, fight-or-flight state the whole semester, that when I finally had a week off, it totally just shut down to rest. Kind of a like when a marathon runner on TV collapses on the track after crossing the finish line… Ok, so maybe I am being a bit of a drama queen. Everyone who knows me knows that I’m anything but a marathon runner!

Ah, it feels so good to be on a break! I have my fingers crossed that I won’t get sick this time. Especially because we’re traveling to Finland in less than two weeks! Now I’ll get ready because Tim and I are going to walk around Old Town Pasadena, which is one of our favorite places in L.A. Maybe we’ll watch a movie later tonight when we get home. Anyways, we’re gonna have a nice and relaxing Saturday evening. Hopefully you’ll have one too!

Share:
Share

Leave a Reply