IHANA KEVÄT

Postauksen otsikko kertookin kaiken! Tämä kevät on ollut monestakin syystä yksi parhaimmista! Mikään ei ole niinkään muuttunut, mutta samaan aikaan tuntuu kuin kaikki olisi erilailla. Haha kuinka tyhjä ja merkityksetön lause toikin oli… Anyway, olen niiin iloinen voidessani sanoa, että ME MUUTETTIIN !!! Vihdosta viimein! Tässä kevään aikana oli muutama mutka matkassa muuttoon liittyen, mutten halunnut niistä tänne kirjoittaa. Olen täällä niin pitkään ja niin monesti puhunut halustamme muuttaa, että päätin, että seuraavaan kerran kun asiasta mainitsen, niin olemme muuttaneet.

Uusi kotimme ei ole ihan kaikkea mitä halusin, mutta tärkeimmät asiat ovat kunnossa. Ensinnäkin,  kotimme on lähellä yliopistoa ja Timin töitä. Asumme siis samalla kadulla kuin asuimme ennenkin, joten ei ollut pitkä muutto. Toisaalta olisi varmaan ollut helpompaa muuttaa kauaksi, kun nyt ajattelin lyhyen matkan takia kantavani kaikki pikkuroinat sylissä ja niitä tavaroita olikin vähän enemmänkin kun arvioin… 😀 Sijainti oli super tärkeää meille, koska emme halua viettää monta tuntia autossa päivittäin töihin mentäessä. Toinen tärkeä piirre oli asunnon koko. Uusi kotimme on isompi neliöiltään, sekä nyt meillä on kaksi makkaria ja kaksi kylppäriä. En edes tajunnut kuinka monta kenkäparia omistan, ennenkuin ne oli pakattava hah! Pisteenä iin päälle meillä on uima-allas ja oma iso parveke! Olen super innoissani parvekkeesta, koska se toimii toisena olohuoneena kesäisin ja silloin kun on hyvät säät (lähes ympäri vuoden siis). Nyt olen vielä niin kiireinen koulun parissa, etten kerkeä paljoa kaupoissa pyöriskellä, mutta parvekkeen sisustaminen onkin kesä-projektini.

Muutto uuteen kotiin olikin ainoa isompi juttu tässä kevään aikana. Kaikki muu meidän elämässä on melko samalla lailla. Koulua, töitä, ystävien kanssa ajanviettoa ja hauskanpitoa. Tänä keväänä on tapahtunut paljon upeita asioita pre-lääkis opiskelussani ja ne ovatkin iso syy miksi tämä kevät on ollut niin ihana!

Toivottavasti kesä ja kauniit kelit saapusivat sinne Suomeenkin pian! Ihanaa kevättä <3

P.S. Nämä kuvat meistä on ottanut meidän ihana ystävä Brittney. Thank you Brittney! <3


What a perfect spring I’ve had this year! Nothing has changed too much but at the same time it feels like everything has changed! Lol what an empty, meaningless sentence was that. Anyway, I’m so happy to tell you all that WE HAVE FINALLY MOVED!! After *insert embarrassingly many months here* a super long time, we’ve found our new home <3 It doesn’t have all the features I wanted, but it has the main things I wanted and which we prioritized. First of all, it’s near my school and Tim’s work. Actually, it’s even on the same street we used to live in! The location was everything to us since we’re busy people and don’t wanna spend two hours daily just to commute. Our new home is also bigger (in square feet and by rooms!) which is awesome. I didn’t realize how way many shoes I had before I had to pack them haha! Finally, it’s in a gated community with our own big balcony and a pool! The perfect combo! I’ve been super hyped over the balcony because I have tons of cute ideas about how to decorate it! I’m still really busy in school (summer break I’m coming for ya!), so I haven’t been able to do much. This summer’s goal is to decorate the balcony and make it an extra living room!

Moving was a very big event. Other than that, everything has been pretty much the same. Just going to school and work, hanging out with friends, and enjoying L.A. I have lots of new things happening on my pre-medical career which is partially why this spring has been so awesome! I’m getting closer to applying to med school and my MCAT is already starting to creep up!

I hope all of you have had a nice spring as well!

P.S. These pictures of me and my love were taken by our amazing, dear friend Brittney during our trip to Sacramento! Thanks Brittney, love you!!! <3

Share:
Share

Leave a Reply