KITCHEN CRAZINESS

Sain tänään maailman parhaimman jutun toimitettuna uuteen kotiimme… nimittäin JÄÄKAAPIN! Jep, me ollaan eletty ilman jääkaappia siitä asti kun muutimme ja täytyy sanoa, että se oli kyllä ihan uskomaton kokemus. Sitä ei ikinä ajattele kuinka tärkeä jääkaappi oikeasti on! Aina ei jaksaisi laittaa ruokaa, mutta sillon kun se ei edes ole mahdollista, niin kokkaamisen tunne kasvaa vain isommaksi! Mutta niinhän se aina on… Sitä halutaan mitä ei omisteta. Onneksi meillä on nyt vihdoin jääkaappi, sillä kroppani alkoi voida jo oikeasti pahoin kaikesta ulkona syömisestä. Siitä on liian pitkä aika kun olen syönyt kunnollisen aamupalan päivällisestä puhumattakaan. Olemme tietysti yrittäneet syödä mahdollisimman terveellisesti, mutta kotiruokaa ei vaan voita mikään.

Voi juku kuinka iloinen olen, että saimme viimein jääkaapin kotiin. Söimme juuri täyttävän illallisen, joka oli extra maukas, koska se oli kotona tehty (ja käytin anoppini herkullista reseptiä!) Nyt voin kunnolla keskittyä paikkojen kuntoon laittoon ja kodin sisustamiseen. Meidän uudessa kodissa on niin paljon enemmän tilaa verrattuna viime asuntoon, etten edes tiedä miten täytän kaikki neliöt haha! Tavoitteeni on saada kotiin kauniiksi ensiviikon tupareita varten. Pidämme kahdet eri tuparit, perheelle ja ystäville, ja molemmista on luvassa super kivat pirskeet! Laitan ensiviikolla teille kuvia meidän tupareista ja uudesta kodista!


I got the best thing delivered to me today and you’ll never guess what it is… A FRIDGE! Yes, we have lived without a fridge until today. It’s been an eye-opening experience. You would never imagine how much of a difference it makes in your life when you don’t have a fridge. We’ve been trying to eat as healthy as we can while eating out, but not having any food at home really has taken its toll on my body. I haven’t had a decent dinner, let alone breakfast, in too long! That’s why I was so so happy to get our refrigerator finally delivered today! We just finished eating a meal which was extra tasty since it was home cooked (and I used my mother-in-law’s amazing recipe!)

I feel so relieved to have the fridge here. Now I can focus on making the place feel like home and decorate it. We have so much more room that I don’t even know what to fill the space with hah! That’s a nice problem to have though… I’ll just find some inspiration from Pinterest and our home will be ready to go! I want our home to be somewhat ready before we host our housewarming party next week. It should be so much fun! I’ll post some pictures for you guys of our new home!!

Share:
Share

Leave a Reply