SNAPSHOTS FROM UNIVERSAL STUDIOS

Eilen aurinkoisena maanantai-aamuna rakas äitini ja pikkuveljeni saapuivat Losiin! Olemme viettäneet huikeat kaksi päivää yhdessä, lähinnä joko shoppaillen tai ulkona polttavan kuumasta auringosta nauttien. Tänään aloitimme päivän Universal Studios huvipuistolla ja illan tullen päädyimme vielä ostarille. Tässä on muutama snapshot seikkailustamme Universal Studiolla!

<3

Tämän päivän vierailu Universal Studiolla taisi olla minulle neljäs kerta ja voin sanoa, että kokemus sen kuin vain paranee joka kerta! Tai ehkä vuoristoradat ja laitteet tulevat pelottavimmiksi ja minä vanhemmaksi… Anyway, jos olette porukalla matkalla Losiin ettekä osaa päättää Six Flags huvipuiston (pelkkiä vuoristoratoja) ja Disneylandin väliltä, teinä todellakin lähtisin Universal Studiolle! Sijaintikin on aivan mahtava; vajaat 10 minuuttia Downtownista ilman ruuhkaa. U.Studios on aivan loistava paikka kokea, sillä siellä on niin hurjia vuoristoratoja ja päätähuimaavia 3D-elämyskyytejä kuin myös maailmankuulu Hollywood Studios kiertoajelu ja paljon muuta huikeaa nähtävää (ja syötävää…!). Normiliput ovat 120$ ja todellakin sen arvoiset!


Yesterday afternoon my dear mom and little brother arrived to L.A.! We’ve had two awesome days, mostly spent outside enjoying the hot weather or at the mall shopping. Today, we started our day at the Universal Studios and ended it at the mall near our home. Here are some snapshots of today’s adventure at the Universal Studios!

I believe this was the fourth time for me visiting the place and the experience just gets better every time! Or maybe the rides just get scarier as I get older… Anyway, if you come to L.A. and you and your travel company can’t decide whether to spend the day at Six Flags amusement park (only rides) or Disneyland, you should head to the Universal Studios! They have all kinds of cool things from roller coasters to 3D-experiences to a world famous Hollywood Studios tour and wonderful vibes in general. General tickets are 120$ and they’re totally worth it!

Share:
Share

Leave a Reply