YLELLINEN DAY SPA BLOOM

*yhteistyössä Day Spa Bloomin kanssa*

Tärkeä asia joka minulta on jäänyt tekemättä tänne Losiin muuton jälkeen on kosmetologilla käynti! Suomessa kävin ihonhoidossa säännöllisesti, mutta muuton yhteydessä se valitettavasti putosi pois rutiineistani. Vaikkakin ihoni on normaalia kuivempi, on se aina ollut tosi hyvässä kunnossa. Aknelta ja monilta muilta iho-ongelmilta olen säästynyt, kiitos ihanan Marin Day Spa Bloomista. Syksyllä kun osoite vaihtui Los Angelesiin, vannoin löytäväni täältä kauneushoitolan tosin tietäen ettei se tulisi vetämään vertoja upealle Marille. Kaiken muuttamisen ja asettautumisen keskellä en kuitenkaan koskaan kerennyt etsiä uutta hoitolaa. Syksyn edetessä muuttokiire vaihtui intensiiviseen opiskeluun ja sama ongelma oli jälleen ilmoilla: ei ollut aikaa hoidoille tai energiaa edes etsiä uutta paikkaa.

Nyt kun on melkein vuosi vierähtänyt viime käynnistä Day Spa Bloomissa, alkaa nassunikin jo näyttää siltä! Odotan kesää kuin kuuta nousevaa monesta eri syystä, joista yksi on loisteliaassa Day Spa Bloomissa vierailu ja heidän ensiluokkaisista hoidoista nauttiminen.

Eilen postasin äitienpäiväksi lahjaideoita ja tuohon joukkoon on pakko lisätä Marin ihanat hoidot hänen kauneushoitolassaan, Day Spa Bloomissa. Siellä sinua hoidetaan taivaallisesti päästä varpaisiin ja takaisin. Miellyttävä ja rentouttava kokemus alkaa kun vaihdat koko päivän jalassa olleet kenkäsi pehmeisiin tossuihin sekä juot kupin teetä hoitovuoroon valmistuessasi. Kokemus sen kuin paranee kun pääset hoitopedille nauttimaan olostasi. Vuosien varrella olen käynyt muutaman kerran eri kauneushoitolassa ja voin käsi sydämellä todeta etten missään ole saanut yhtä hyvää kokonaisvaltaista hoitoa kun Marin käsissä! Siksi olenkin sinne päätynyt vuosi toisensa jälkeen! Marista ja hänen hoidoistaan tekee ylivoimaisen Marin ihana energinen persoona sekä hänen todella asiakasystävällinen käsittely. Hoidon alkaessa Mari tutustuu ihoosi ja sen mukaan mennään. Joten älä huolehdi jos et tiedä mikä kasvohoito pitäisi varata, se sinulle oikea hoito löytyy viimeistään kun astelet Day Spa Bloomin ovista sisään! Mitä tahansa ihosi vaatii, sen Mari tekee! Day Spa Bloom tarjoaa ylelliset puitteet rentouttavalle hoidolle – oli kyseessä sitten kasvo-, vartalo-, tai käsihoito tai arkea piristävä luksusehostus. Day Spa Bloom sijaitsee Näsilinnankatu 31:ssä Tampereella, kätevästi keskustassa.

Day Spa Bloom avokätisesti tarjoaa -10 % alennuksen lukijoilleni kaikista mielettömistä palveluistaan! Mainitsemalla blogini, the J in L.A. , saat varattua itsellesi, ystävällesi tai vaikkapa äidillesi ihanan hoidon alennettuun hintaan. Alennuskoodi on voimassa vuoden loppuun asti, joten siitä ei kun vain varaamaan aikaa milloin sinulle sopii!


Sorry guys, this collaboration is only for those living in Finland!

Share:
Share
One comment Add yours

Leave a Reply